fbpx

MOTUL: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΧΡΟΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Εξειδίκευση στα σκούτερ και στους δίχρονους κινητήρες

Για τους λάτρεις των δίχρονων, η MOTUL προτείνει δύο λιπαντικά 2-χρονων κινητήρων ειδικά σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις των σκούτερ. Και τα δύο προϊόντα της Motul είναι κατάλληλα τόσο για συστήματα αυτόματης μίξης (oil injector system), όσο και για συστήματα πρόμιξης (premix). Η MOTUL προσφέρει το Scooter Power 2T, ένα 100% συνθετικό λιπαντικό κινητήρων scooter και το Scooter Expert 2T ένα λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese.

Scooter Power 2T

100% Συνθετικό Λιπαντικό βασισμένο στην Τεχνολογία Εστέρων για 2-χρονους κινητήρες Scooter, που λειτουργούν σε υψηλές στροφές και με υψηλό φορτίο. Προσφέρει πολύ υψηλές λιπαντικές ιδιότητες που μειώνουν την τριβή και την μηχανική φθορά, βελτιώνοντας την απόδοση ισχύος, ελαχιστοποιώντας τις τριβές των μηχανικών στοιχείων του κινητήρα. Τα συνθετικά βασικά λάδια ελαχιστοποιούν επίσης τον καπνό και τα κατάλοιπα καύσης και είναι πλήρως συμβατά με καταλύτες εξαγωγής.

API Προδιαγραφές: API TC / JASO Προδιαγραφές: JASO FC 033MOT046, ISO-L-EGC / Συσκευασίες: Δοχείο 1L

 

Scooter Power 2T_1

Scooter Expert 2T

Λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese®, για 2-χρονα scooter, ειδικά εξελιγμένο για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κίνησης στην πόλη (αυτόματη/ημιαυτόματη μετάδοση, παρατεταμένη λειτουργία σε υψηλούς ρυθμούς περιστροφής και στο ρελαντί, συνεχείς εναλλαγές φορτίου, περιορισμένη ψύξη). Περιέχει ειδικά πρόσθετα για μείωση τριβών και φθορών και προσφέρει τέλεια καύση χωρίς καπνό και κατάλοιπα σε έμβολο, μπουζί, βαλβίδα εξαγωγής και εξάτμιση. Είναι συμβατό με καταλύτες εξαγωγής και κατάλληλο για αυτόματη μίξη ή πρόμιξη.

API Προδιαγραφές: API TC, JASO / Προδιαγραφές: JASO FC 033MOT047, ISO-L-EGC  / Συσκευασίες: Δοχείο 1L

Scooter Expert 2T_1

Περισσότερες πληροφορίες: www.motul.com

www.facebook.com/motul.greece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ