fbpx

MICHELIN: Ελαστικά scooter, με δύο γόμες!

Eπιτέλους και στα σκούτερ!

Μεγάλα νέα από τη γαλλική εταιρία ελαστικών Michelin. O τομέας της ασφάλειας και της σιγουριάς, όσον αφορά στα ελαστικά, προχωράει προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού σκοπεύει να παρουσιάσει σύντομα ελαστικά για σκούτερ διπλής γόμας.

Η τεχνολογία αυτή που χρησιμοποιείται ευρέως στα ελαστικά μοτοσυκλετών, που χρησιμοποιούν δηλαδή διαφορετικής σύνθεσης γόμας στο κεντρικό πέλμα του ελαστικού – από τη γόμα στα πλάγια του, έρχεται επιτέλους και στα σκούτερ.

Η Michelin θα παρουσιάσει στις αρχές του 2012 τα Michelin Power Pure SC, τα πρώτα ελαστικά στον κόσμο με αυτήν την τεχνολογία, ειδικά σχεδιασμένα για σκούτερ. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρονται τα εξής χαρακτηριστικά-πλεονεκτήματα: ανθεκτικό κέντρο στο λάστιχο για πολλά χιλιόμετρα (σκληρότερη γόμα) και μαλακότερη γόμα στα άκρα για καλύτερο κράτημα στις στροφές.

Αυτά είναι τα Μichelin Pure Power για μοτοσυκλέτες. Πιθανά και τα Power Pure SC για σκούτερ να ακολουθήσουν την ίδια χάραξη στο πέλμα τουςΟι πρώτες διαστάσεις που θα διατεθούν στην αγορά θα απευθύνονται στα μικρότερου κυβισμού σκούτερ και μετά θα ακολουθήσουν οι διαστάσεις των μεγαλύτερων σκούτερ. Θετικά λοιπόν τα νέα από τον χώρο των ελαστικών και της Michelin και φυσικά θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ