fbpx

KAWASAKI J300 MALOSSI SPECIAL: ΕΝΑ ΜΕ ΑΠ’ ΟΛΑ

Ιταλική υποστήριξη

Δεν πρόλαβε να βγει καλά-καλά, που λέει ο λόγος, το νέο Kawasaki J300 και ο εξειδικευμένος ιταλικός οίκος Malossi φρόντισε να το “γεμίσει” βελτιώσεις και εξεζητημένα ανταλλακτικά εξαρτήματα. Από ιμάντα μέχρι ζελατίνα…

 Πετυχημένη χαρακτηρίζεται η εμπορική πορεία του maxi scooter της Kawasaki μέχρι στιγμής, έχοντας πουλήσει σχεδόν 800 μονάδες στην Ιταλία (κατακτώντας την 25η θέση στην κατάταξη των σκούτερ και μοτοσυκλετών) και μερικές δεκάδες στην Ελλάδα, από την αρχή του χρόνου. Το σπορ εμφάνισης scooter, που επαναφέρει τη γιαπωνέζικη εταιρία στη δημοφιλή κατηγορία των σκούτερ, το Kawasaki J300 μπήκε ταχύτατα στο στόχαστρο της Malossi.

 

Για το μπροστινό τμήμα υπάρχουν τα τακάκια MHR Synt και μια φιμέ χαμηλή, σπορ ζελατίνα, ενώ η περισσότερη δουλειά έχει γίνει στον 3οοάρη κινητήρα.

Ξεκινάει με ένα φίλτρο αέρα W Box Filter και το φυγοκεντρικό Multivar 2000, συνεχίζει με το Ventilvar 200 και τον ιμάντα K Belt, αλλά και διαφορετικής σκληρότητας ελατήρια για πιο άμεση ή πιο αργή σύμπλεξη. Τέλος, ένας αγωνιστικού τύπου σιγαστήρας, Malossi RX ολοκληρώνει τον κινητήρα. 

Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776, www.alexopoulos.gr και www.alexopoulossltd.blogspot.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ