fbpx

BREMBO: ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ

Προϊόντα τεχνολογικής αιχμής

H Brembo είναι μια εταιρία που δεν χρειάζεται συστάσεις, με το όνομα της να είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο των δύο τροχών. Με παγκόσμιους τίτλους και επιτυχίες μέσα και έξω από τις πίστες αγώνων. Η ιταλική εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων για scooter και αντιπροσωπεύεται από την εταιρία eXTra Products.

Τα σκούτερ προορίζονται κυρίως για χρήση στην πόλη, όπου παρότι χρησιμοποιούνται χαμηλές ταχύτητες, τα φρένα τους χρησιμοποιούνται διαρκώς. Η αξιόπιστη υψηλή, διαρκής και σταθερή απόδοση είναι μέσα στα απαιτούμενα χαρακτηριστικά των φρένων των σκούτερ.

Calipers 20834311-21 (Large) TASOULIS_BREMBO_2

Οι δίσκοι, τα τακάκια και οι δαγκάνες προσφέρει η Brembo, είναι ειδικά σχεδιασμένα για αξιόπιστη λειτουργία, αντοχή στις δύσκολες συνθήκες, έχουν μικρό βάρος παρέχοντας κορυφαία επιβράδυνση-ακινητοποίηση, άρα ασφάλεια στα καθημερινά μέσα μετακίνησης μας, τα σκούτερ.

Τα Brembo εγγυώνται αυξημένη αντοχή στο χρόνο και τα χιλιόμετρα, προσφέροντας ποιοτικό φρενάρισμα ακόμα και όταν η επιφάνεια του δρόμου δεν είναι ιδανική: γυαλισμένη άσφαλτος, λακκούβες, κ.λπ., συνηθισμένες καταστάσεις για τον χώρο που κινούνται τα σκούτερ.

TASOULIS_BREMBO_6Brembo Discs

Τα συστήματα της Brembo για scooter χρησιμοποιούν πλευστές (floating) ή σταθερές δαγκάνες με δύο πιστόνια, με σταθερούς δίσκους σε διαμέτρους από 155 μέχρι 240mm για μπροστινούς και οπίσθιους τροχούς. Οι αλουμινένιες δαγκάνες έχουν χαμηλό βάρος και μικρό μέγεθος με άκαμπτο σώμα, με ένα ή δύο έμβολα, με συμβατική έδραση ή ακτινική και διαφορετικά χρώματα.

Η Brembo κατασκευάζει τακάκια υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας αιχμής, ειδικά σχεδιασμένα να ολοκληρώσουν το σύστημα φρένων. Με επιλογές υλικών τριβής από μεταλλικά (sintered) μέχρι κεραμικά (carbon-ceramic) και μια μεγάλη επιλογή κωδικών η Brembo μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων, ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

TASOULIS_BREMBO_3

Oι δίσκοι (ή δισκόπλακες ή ρότορες) είναι σημαντικότατα εξαρτήματα, από τα οποία εξαρτάται το πόσο αποτελεσματικό και ισχυρό μπορεί να γίνει ένα σύστημα φρένων. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας δίσκος για την επίτευξη άμεσου και ασφαλούς φρεναρίσματος – ιδιαίτερα σε ακραίες συνθήκες – είναι η δυνατότητα να μεταφέρει την ισχύ του φρεναρίσματος, να αντιστέκεται στην θερμομηχανική φόρτιση-επιβάρυνση και να απάγει γρήγορα τη θερμότητα που παράγεται κατά το φρενάρισμα. Για να καταφέρουν τα παραπάνω οι δίσκοι της Brembo είναι κατασκευασμένοι από ειδικό ανοξείδωτο ατσάλι, με με εξαιρετικά μικρές ανοχές και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλλιρρόης 55, Ν. Κόσμος, Αθήνα, τηλ. 2109213286, www.extraproducts.gr

Παρακάτω βρείτε τα προϊόντα της Brembo που ταιριάζουν στο σκούτερ σας, καθώς και τις τιμές τους στους καταλόγους (pdf) που ακολουθούν:

Δισκοι Brembo για scooter

Τακάκια Brembo για scooter (τιμές)

Τακάκια Βrembo για scooter (εφαρμογές-μοντέλα)

Logo Tassoulis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ