fbpx

YAMAHA XENTER 125, XENTER 150, 2015: ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Νέα χρώματα και μικρές αλλαγές για το 2015

Τα Yamaha Xenter 125, Xenter 150 δέχονται μικρές αλλαγές και σκοπεύουν να εμφανιστούν σύντομα στην Ευρωπαϊκή αγορά σαν μοντέλα του 2015.

Πρόκειται για ένα ραφινάρισμα των γνωστών καλών 125 και 150 πόλης της Yamaha, που επικεντρώνεται κυρίως με τους χρωματισμούς, δημιουργώντας διχρωμίες.

Πέρα από τον άσπρο και μαύρο συνδυασμό θα υπάρχει κι ένας ακόμα σε καφέ μεταλλικό ματ, με ασημένια πλαϊνά τμήματα μπροστά στην ποδιά και κάτω από τα πλαϊνά καπάκια, καθώς και σε μερικά άλλα σημεία, όπως γύρω από τον πίνακα οργάνων.

Τα υψηλό-ροδα, με τροχούς 16 ιντσών Xenter με το βολικό επίπεδο δάπεδο, αλλάζουν ελαφρώς αισθητικά, τονίζοντας τις δυναμικές τους γραμμές.

Τα Xenter με κινητήρες 125 και 150 κυβικά χρησιμοποιούν πρωτότυπη διάταξη πίσω ανάρτησης (για τα δεδομένα των σκούτερ) με οριζόντια τοποθετημένο, μονό αμορτισέρ.

Ο κινητήρας παραμένει φυσικά μονοκύλινδρος, τετράχρονος, με υδρόψυξη και 4 βαλβίδες επικεφαλής, που δίνει πολύ καλές επιδόσεις, διατηρώντας την φιλική του απόδοση μέσα στην πόλη.

Η σέλα έχει νέο αντιολισθητικό κάλυμμα, με εμφανείς ραφές, ενώ το οπίσθιο φωτιστικό σώμα έχει διαφανές τζάμι και ενσωματώνει και τα φλας. Τα Yamaha Xenter 125 και Xenter 150 θα φτάσουν στην ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούλιο του 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ