fbpx

VESPA LX 125/150 3V, S 125/150 3V: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Νέοι κινητήρες, με τρεις βαλβίδες

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, οι νέες Vespa LX και S της Piaggio θα παρουσιάζονται για πρώτη φορά  στους Ευρωπαίους δημοσιογράφους, στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, τη Ρώμη.

Οι Vespa LX 125/150 και Vespa S 125/150 με τον κωδικό 3V, χρησιμοποιούν τον ολοκαίνουργιο, μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα με την κεφαλη των τριών βαλβίδων.

Εξελιγμένος και μοντέρνος ο νέος κινητήρας έχει σαν σκοπό να προσφέρει εκτός από βελτιωμένες επιδόσεις και πολύ καλή κατανάλωση, τομέας που απασχολεί ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές  ανά τον κόσμο και φυσικά και την Piaggio, πολύ χρήσιμη ιδιότητα ειδικά όταν πρόκειται για σκούτερ καθημερινής μετακίνησης.

Το δημοφιλές και παράλληλα θρυλικό, κλασικού σχήματος scooter παρουσιάζεται – όπως πάντα συνηθίζει η Piaggio σε όλες τις Vespa – στη Ρώμη και συγκεκριμένα στη Villa Agrippina. Oι Vespa LX και S, αποτελούν την πιο εξελιγμένη έκδοση Vespa ( με μικρό πλαίσιο) και τους κυβισμούς 125 και 150.

Vespa S 150 3V

Οι δύο εκδόσεις που παρουσιάζονται στη Ρώμη είναι η Vespa LX με κλασικές γραμμές (κόκκινο χρώμα στις φωτογραφίες) και η Vespa S με ορθογώνιο προβολέα, επίπεδη σέλα και άλλες λεπτομέρειες που κάνουν την εμφάνισή της πιο σπορ.

Περισσότερες πληροφορίες θα διαβάσετε σύντομα, όπως και τις εντυπώσεις μας από τις πρώτες δοκιμές των δύο νέων Vespa, αφού το Scooternet παρευρίσκεται στην εκδήλωση.