fbpx

TGB BELLAVITA 300i CBS: ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή στο γοητευτικό παρελθόν

Η νέα είσοδος στα ρετρό σκούτερ ονομάζεται “Γλυκιά ζωή”, Bellavita και κατασκευάζεται από την ταϊβανέζικη TGB, που χρησιμοποιεί έναν γνωστό κινητήρα της SYM.

To TGB Bellavita 300i CBS είναι ένα scooter με διαχρονικές γραμμές. Γοητευτικές vintage καμπύλες διατρέχουν την κατασκευή από μπροστά μέχρι την ουρά του, με τον προβολέα που βρίσκεται πάνω στο τιμόνι να είναι οβάλ και τα φλας να ενσωματώνονται στο σώμα του σκούτερ. Ένα μικρό τούνελ διατρέχει το δάπεδο, ενώ τα πλαϊνά καπάκια και το μπροστινό φτερό είναι αιχμηρά, έτσι ώστε να προσφέρουν χαρακτήρα στο κομψό design.

7579

Τα φωτιστικά σώματα μπορεί να έχουν κλασική σχεδίαση αλλά χρησιμοποιούν τεχνολογία LED.

Η μπροστινή ανάρτηση είναι μονόμπρατση, όπως ορίζει η παράδοση της κατηγορίας, με βραχίονα και ένα αμορτισέρ, αφήνοντας τη δεξιά πλευρά του τροχού γυμνή. Για τον πίσω τροχό υπάρχουν δύο αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις.

BELLAVITA_2504a

Οι τροχοί του Bellavita είναι 12 ιντσών, με ελαστικά 120/70 μπροστά και 130/70 πίσω, προσφέροντας την απαραίτητη ευελιξία για ένα σκούτερ πόλης.

Το ρετρό 300άρι διαθέτει δισκόφρενα μπροστά και πίσω (διαμέτρου 230mm και 220mm αντίστοιχα) με σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, αυξάνοντας την ασφάλεια του σκούτερ.

7439

Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που για ευκολία ανοίγει με μπουτόν στην ποδιά. Στον εσωτερικό χώρο αποσκευών βρίσκεται μία USB θύρα φόρτισης κινητού.

Διαθέτει ενσωματωμένο εμπρόσθιο ντουλαπάκι, ένα άγκιστρο ανάρτησης χειραποσκευών και 2 άγκιστρα για κράνη, αυξάνοντας την ευκολία φόρτωσης του οχήματος.

bellavita_green

Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος υπάρχει διαθέσιμος στo βαλιτσάκι που είναι βαμμένο στα ίδια χρώματα του σκούτερ και το οποίο προσφέρεται μαζί με τη ζελατίνα στον δωρεάν έξτρα εξοπλισμό.

Τα όργανα έχουν κλασική σχεδίαση, αλλά και μοντέρνα στοιχεία όπως η προσθήκη ψηφιακής οθόνης ενδείξεων. To συνολικό βάρος του Bellavita είναι 153 κιλά και το ντεπόζιτο χωράει 8,8 λίτρα.

7127

Ο κινητήρας του TGB Bellavita 300i CBS είναι ο ίδιος και αυτός που κινεί και το SYM GTS300i EVO, αναγνωρισμένης αξιοπιστίας.

Είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, αποδίδει 24 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., και έχει τροφοδοσία με ηλεκτρονικό ψεκασμό.

7310BELLAVITA_2263 a

Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται με αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, κεντρικό και πλαϊνό σταντ. Τα χρώματα που διατίθεται το TGB Bellavita 300i CBS είναι άσπρο, κόκκινο, μαύρο και πράσινο. Η τιμή του σκούτερ έχει ανακοινωθεί στα 3.695 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880, www.gorgolis.gr/bellavita

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ