fbpx

SYM JOYRIDE 200 S ABS 2016: Φρεσκάρισμα και ΕURO 4

Εμφάνιση και ουσία

Γνήσιος εκπρόσωπος της κατηγορίας των compact maxi scooter το γνωστό μας Sym Joyride 200 επιφυλάσσει καινοτομίες για το 2016. Ελαφρώς αισθητικά ανανεωμένο, επικεντρώνεται στο κομμάτι του κινητήρα του που πληροί τις προδιαγραφές Euro4 και έχει αποκτήσει και ABS. Κείμενο, φωτογραφίες: του απεσταλμένου μας στο Μιλάνο, SYM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SYM Joyride 200S_4

Η εμφάνισή του έχει ανανεωθεί, όχι επειδή έχει αλλάξει το κουστούμι του scooter αλλά επειδή έχει χρησιμοποιηθεί διχρωμία που περιορίζει το λευκό χρώμα και έχουν μπει μερικές κόκκινες πινελιές που δικαιολογούν τον κωδικό S.

Το κατώτερο κομμάτι του Joyride χρησιμοποιεί γκρίζο μεταλλικό ματ χρώμα που το κάνει πιο σπορ και μπροστά στο ρύγχος τονίζει τους διπλούς σφηνοειδείς προβολείς με τα “φρύδια” LED φώτα πορείας. Επίσης το ίδιο χρώμα καλύπτει και τις γρίλλιες – πάνω από τους προβολείς – μειώνοντας τον όγκο τους και κάνοντας το φέρινγκ πιο δυναμικό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SYM Joyride 200S_3

Τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν το Sym Joyride 200 γοητευτικό στο αγοραστικό κοινό στο παρελθόν, παραμένουν ανέπαφα. Το ύψος της μεγάλης σέλας με την έντονη υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη είναι χαμηλό, το μαξιλαράκι για τον συνεπιβάτη, οι μέσης διαμέτρου τροχοί. Ο μπροστινός είναι 13 ιντσών και ο πίσω 12 και προσφέρουν ευχρηστία και γρήγορες αντιδράσεις, για εύκολη μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Επίσης παραμένει το μεγάλο επίπεδο, χρήσιμο και άνετο δάπεδο, ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, τη στιγμή που τα δισκόφρενα και στους δυο τροχούς (240mm μπροστά, 200mm πίσω), για το 2016 είναι εφοδιασμένα με ABS (όπως ανακοινώνει η SYM), για να αποφεύγεται το μπλοκάρισμά τους σε περιπτώσεις μειωμένης πρόσφυσης του δρόμου.

SYM Joyride 200S_5

SYM Joyride 200S_4

Στον κινητήρα έχουν γίνει πιο ουσιαστικές αλλαγές, δεδομένου ότι ο μονοκύλινδρος κινητήρας του SYM Joyride 200 S, 2016 των 175.3cc, περνά πλέον τις νέες προδιαγραφές εκπομπών-ρύπων Euro4, τροφοδοτείται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό και αποδίδει 17,4 ίππους τη στιγμή που το βάρος του δεν ξεπερνά τα 156 κενά κιλά.

Μπροστά υπάρχει πιρούνι με ανάποδο νύχι και πίσω δύο αμορτισέρ που διαθέτουν ρύθμιση της προφόρτισης των ελατηρίων τους. Τα ελαστικά είναι διαστάσεων 110 / 90 -13 μπροστά και 130 / 70 -12 και το ντεπόζιτο βενζίνης χωράει 7.6 λίτρα.

Η τιμή του SYM Joyride S 200 ABS, 2016 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με την τακτική της εταιρίας θα προσφέρει υψηλή αξία σε σχέση με την τιμή του.

SYM Joyride 200S_6 FEAT

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ