fbpx

SYM GTS 125 SPORT ABS START&STOP, 2015: ΜΕ 15 ΙΠΠΟΥΣ

Το νέο, μπρατσωμένο 125

Το νέο maxi scooter διαστάσεων SYM GTS 125 Sport ABS παρουσιάστηκε στο σαλόνι της Intermot στην Κολωνία και δεν ήταν λίγες οι ευρωπαϊκές αγορές που τρίβουν τα χέρια τους. Το νέο σκούτερ της SYM αποδίδει 15 ίππους και έχει σύστημα StartStop, αλλά και φρένα με ABS.

Ο πόλεμος των σκούτερ στην κατηγορία των 125 κρατεί καλά. Μιας και η ευρωπαϊκή αγορά – και όχι μόνο – εμφανίζεται ισχυρή, το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει σε υψηλά επίπεδα οι κατασκευαστές προχωρούν σε νέα μοντέλα.

SymGTS_125 Sport ABS

Ιδού λοιπόν και εμφανίζεται στην Intermot το νέο SYM GTS (ή Joymax σε άλλες αγορές) ABS Sport 125 για το 2015 που αποτελεί την σπορ έκδοση ενός γνωστού σχήματος. Πέρα από τις μικροδιαφορές στην εμφάνιση η απόδοση έχει αναβαθμιστεί.

Από πλευράς εμφάνισης λοιπόν το νέο SYM GTS 125 Sport ABS είναι βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα, υπάρχει χαμηλή φιμέ ζελατίνα, η σέλα ξεχωρίζει από τις εμφανείς κόκκινες ραφές και το ραφτό σήμα GTS στην υποστήριξη του αναβάτη.

gts 300 SS-2

Επίσης φοράει κόκκινο σιρίτι στις ζάντες του, το λογότυπο ‘Sport’, αλλά και το StartStop που δηλώνει ότι ο κινητήρας των 125 cc και των 15 ίππων χρησιμοποιεί σύστημα που σβύνει στα φανάρια και εκκινεί ξανά με το γύρισμα του γκαζιού.

Μειωμένη είναι η κατανάλωση, καθώς και οι ρύποι των καυσαερίων, ενώ το μοντέλο έρχεται με στάνταρ ABS στον εξοπλισμό του (της Bosch).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ