fbpx

SYM Citycom 300i CBS: ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ

Ευκολότερο, ασφαλέστερο φρενάρισμα

 Το SYM Citycom 300i, που είναι γνωστή ποσότητα και δημοφιλές στην Ελλάδα, δέχτηκε βελτιώσεις στον τομέα των φρένων. Η νέα έκδοση ονομάζεται SYM Citycom 300i CBS, με τα φρένα του να είναι συνδυαζόμενα, προσφέροντας έτσι μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος και ευκολότερη, ασφαλέστερη επιβράδυνση.

Στον μπροστινό τροχό, όπως και στον πίσω, υπάρχει ένας δίσκος 260 χιλιοστών οι οποίοι φρενάρουν ταυτόχρονα όταν ο αναβάτης πατήσει την αριστερή μανέτα στο τιμόνι. Με τη χρήση της δεξιάς μανέτας ενεργοποιείται περαιτέρω η δαγκάνα (το δεύτερο έμβολο) του μπροστινού δίσκου. Με τη χρήση και των δύο μανετών, το φρενάρισμα γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικό. Για ηπιότερες επιβραδύνσεις ο αναβάτης μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο την αριστερή μανέτα, παραδείγματος χάρη σε αργές ταχύτητες στην πόλη.

Μετά την αισθητική ανανέωση που δέχθηκε πρόσφατα το Citicom 300i, τώρα έρχεται και η βελτίωση στα φρένα να το κάνει ακόμα καλύτερο. Με την τιμή να έχει διαμορφωθεί στις 3.795 ευρώ, υπάρχει παράλληλα προσφορά για πληρωμή τοις μετρητοίς στις 3.595 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι το maxi scooter της SYM έχει μπροστά και πίσω τροχούς 16 ιντσών και ζυγίζει 180 κιλά. Ο κινητήρας του είναι υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, με ηλεκτρονικό ψεκασμό και αποδίδει 24 ίππους. Το χιτώνιό του έχει κεραμική επίστρωση για μεγαλύτερη αξιοπιστία και μειωμένες θερμοκρασίες λειτουργίας. Στον εξοπλισμό υπάρχει: κεντρικός μαγνητικός διακόπτης ασφαλείας, παροχή φόρτισης κινητού 12V, διπλό και πλαϊνό στάντ, πολυεδρικός προβολέας, μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα που χωράει ένα φουλφέις κράνος και μικροαντικείμενα, κλπ.

 Περισσότερες πληροφορίες: ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 71, τηλ. 210 9521108, Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101,www.sym.gr, e-mail : [email protected]