fbpx

SUZUKI HUSTLER SCOOT: ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Φρέσκο πορτοκάλι… με βαλιτσάκι

Με το σημαντικό για την Ιαπωνία σαλόνι του Tokyo Motor Show 2015 να πλησιάζει η Suzuki έδειξε τις φωτογραφίες ενός πρωτότυπου σκούτερ που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει με την… επίσης πρωτότυπη pop art εμφάνισή του.

Suzuki-Hustler-Scoot-.5

Ολόφρεσκο και πορτοκαλί είναι βασικά το scooter των 50cc που ονομάζεται Suzuki Hustler Scoot και χαρακτηρίζεται από αισθητικές λεπτομέρειες που δεν έχουμε ξαναδεί. Όπως τον “χωστό” προβολέα, τα εξογκωμένα στα πλάγια της ποδιάς φλας, την ειδική τσάντα που σφηνώνει στην ποδιά, τον μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα με πορτάκι που επιτρέπει τη μεταφορά “μακρουλών” αντικειμένων όπως ας πούμε την ρακέτα του τένις… αν παίζει κάποιος τένις βεβαίως.

Kατα τ’ άλλα το Hustler φοράει μεσαίους τροχούς και δισκόφρενο μπροστά και έχει επίπεδο και μεγάλο δάπεδο.

Suzuki-Hustler-Scoot-.3 Suzuki-Hustler-Scoot-.2 Suzuki-Hustler-Scoot-.1

Το σκούτερ concept της Suzuki μοιάζει να είναι φτιαγμένο για τους δρόμους του 2020 και δείχνει τις προθέσεις τις εταιρίας για το μέλλον, που θα εκτεθούν στο 44ο Tokyo Motor Show (30 Οκτωβρίου με 8 Νοεμβρίου, 2015).

Από την άλλη δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος γιατί ας πούμε οι “τετραγωνισμένες” επιφάνειες του Suzuki Hustler Scoot στην πραγματικότητα θα σφυγμομετρήσουν τις αντιδράσεις του κοινού για κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι στιγμής. Και μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα πενηντάρι μόλις. Είδομεν.

Hustler Scoot-logo Hustler Scoot-3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ