fbpx

QUADRO4 ADVENTURE: Η ΝΤΙΒΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Σκουτεράκι-τζιπάκι

Ένα από τα πιο όμορφα, αν όχι το ομορφότερο σκούτερ του φετινού σαλονιού του Μιλάνου ήταν το 4τροχο πρωτότυπο Quadro4 Adventure, που βασίζεται στο μοντέλο παραγωγής του 2015, το Quadro4, και πρόκειται για την “χωμάτινη” έκδοση “περιπέτειας”, για οδήγηση εκτός δρόμου. Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να δείχνει…

Quadro 4 Adventure-3_4 DS

Quadro 4 Adventure-3_4SX

Το Quadro4 Adventure, όπως και το απλό Quadro4, το οποίο παρεμπιπτόντως θα εισαχθεί κανονικά και στην Ελλάδα, έχει κίνηση στους δύο πίσω τροχούς. Το concept scooter που υπόσχεται πρωτόγνωρες εμπειρίες, όσον αφορά στα σκούτερ και το χώμα, είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρικό βίντσι-εργάτη, προστατευτική σχάρα για τους προβολείς.

Επίσης διαθέτει δίσκους πρωτότυπου σχήματος-τύπου “γρανάζι” (από το μαργαρίτα…), σχάρα για μεταφορά αποσκευών, έξτρα προβολείς, ψηλή ζελατίνα, χούφτες-προστατευτικά για τα χέρια του αναβάτη, στα άκρα του τιμονιού, θυμίζοντας ένα καθ’ όλα εξοπλισμένο Quad off road.

Quadro 4 Adventure Accessori-3

Quadro 4 Adventure Accessori-2

Όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι η εμφάνιση του 4τροχου σκούτερ, που είναι βαμμένο σε ένα εξαιρετικό σκούρο πράσινο ματ, με μαύρα τμήματα, χρυσά καπάκια στους τροχούς και αλουμινένιου (χρώματος) ποδιές κάτω από το δάπεδο που θυμίζουν προστατευτική ποδιά και αλουμινένια προστατευτικά στην ουρά του.

Το πρωτότυπο σκούτερ έρχεται δεύτερο βεβαίως μετά από το περσινό, επίσης πρωτότυπο, 4τροχο σκούτερ της ελβετικής πλέον Quadro, το 4D Parkour Concept.

Quadro 4 Adventure-Profilo DSQuadro 4 Adventure Accessori-1

Για το μέλλον του Quadro4 Adventure οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν επιβεβαίωσαν ή απέκλεισαν το ενδεχόμενο να το δούμε στην παραγωγή, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Quadro με το ένα ή το άλλο πρωτότυπο δείχνει την προθυμία της να εξελίξει διάφορα σχήματα, μοντέλα και concept, με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Το τι θα συμβεί στο μέλλον λοιπόν, μόνο… το μέλλον μπορεί να δείξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ