fbpx

PIAGGIO LIBERTY 125 3V, 2015: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ

Συνελήφθη στο Ανόι…

Περαστικοί φωτογράφισαν ένα υπερ-καμουφλαρισμένο σκούτερ της Piaggio να κινείται στους πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας του Βιετνάμ και τα σενάρια άρχισαν να κυκλοφορούν…

To Piaggio Liberty κατασκευάζεται από το 2011 στο εργοστάσιο της Piaggio στο Βιετνάμ. Το 2013 το “ψηλό-ροδο” πόλης της Piaggio δέχθηκε facelifting, αλλά κυρίως φόρεσε τον 3βάλβιδο κινητήρα της Piaggio. Τον Ιούνιο του 2014 ξαναδέχτηκε αισθητικές αλλαγές στη γραβάτα της μάσκας και το χρωμιωμένο της πλαίσιο, καθώς και τα αντίστοιχα πλαίσια των μπροστινών και οπίσθιων φλας. Οι ζάντες είχαν αλλάξει σχεδίαση και τα 10 μπράτσα είχαν γίνει πιο επικλινή. Τώρα, από δημοσιογραφικές πηγές η Piaggio ετοιμάζεται ξανα-φρεσκάρει το Liberty μέσα στο 2015, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του έντονου ανταγωνισμού.

Clip_2

Η τελευταία αισθητική ανανέωση του Liberty έγινε στα μέσα του ’14. Εδώ η βιετναμέζικη σπορ έκδοση “S”

Clip

Οι δοκιμές μπορεί να γίνονται με μυστικότητα, αλλά ένα καμουφλαρισμένο Piaggio Liberty συνελήφθη από φωτογραφικούς φακούς στο Ανόι του Βιετνάμ. Η βιετναμέζικη αγορά που είναι από τις σημαντικότερες στον κόσμο όσον αφορά στα σκούτερ πολλές φορές πρωτοπορεί και αφού πρώτα δοκιμαστεί “το προϊόν” στους δρόμους της, μετά περνάει στην Ευρώπη. Έτσι είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2014 όταν το Piaggio Liberty 125 3V παρουσιάστηκε ανανεωμένο πρώτα στην ασιατική χώρα, για να φτάσει στην Ευρώπη δύο μήνες μετά.

Το καμουφλαρισμένο Liberty ήταν σκεπασμένο με πλαστικά αυτοκόλλητα σε εγκληματικό βαθμό, τόσο που “έβγαζε μάτι”, κάνοντας τους περαστικούς να το τραβούν φωτογραφίες και να αναρωτιούνται το εύλογο αν δηλαδή “η Piaggio Vietnam ετοιμάζει νέο μοντέλο;“. Πρόσφατα η εταιρία σε μια προσπάθεια προώθησης του Liberty στο Βιετνάμ έδινε δώρο με κάθε σκούτερ και μια κάμερα GoPro Hero 3, με την αντίστοιχη βάση, τοποθετημένη στο τιμόνι του σκούτερ.

piaggio-Liberty-restyling-2014

Διχρωμία σε σέλα και εσωτερικά πλαστικά ποδιάς. Καθόλου άσχημα…

piaggio-Liberty-restyling-2014-1 piaggio-Liberty-restyling-2014-2Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε, τροχοί και εξάτμιση παραμένουν ως έχουν, το φανάρι μοιάζει περισσότερο με του Beverly, κι έχουν αλλάξει οι καθρέφτες και τα φλας. Υποθέσεις μιλούν και για αύξηση του αποθηκευτικού χώρου, τομέα στον οποίο πάσχει το συγκεκριμένο σκούτερ. Αυτά προς το παρόν, μείνετε συντονισμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ