fbpx

KYMCO XCITING R 300i, 2015: ΝΕΑ ΤΙΜΗ

Επαναφορά με χαμηλότερη τιμή

Η δημοφιλής σειρά maxi scooter της Kymco που ακούει στο όνομα Xciting δε χρειάζεται συστάσεις, αφού για χρόνια βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιτυχημένων μοντέλων σε πωλήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας.

Για το 2015, το Kymco Xciting R 300i ανανεώνεται με στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία, και παράλληλα μειώνει την τιμή στα 3.750€ (τιμή χωρίς το τέλος ταξινόμησης, που υπολογίζεται στα 150 ευρώ περίπου), αποτελεί μια πρώτης τάξης προσφορά για όσους ψάχνουν για ένα πολυτελές και άνετο scooter που δεν λέει όχι και στην σπορ οδήγηση, έχοντας σαν μεγάλα του ατού το στιβαρό πλαίσιο, τα φρένα και τις αναρτήσεις προδιαγραφών μοτοσυκλέτας.

Kymco Xciting R 300i MY2015-1

Η γνώριμη σχεδίαση και οι νέες χρωματικές νότες συνθέτουν το Kymco Xciting R 300i, ένα σπορ-τουριστικό μοντέλο που δεν τσιγκουνεύεται άνεση και χώρους. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος, υγρόψυκτος, 271cc, με ηλεκτρονικό ψεκασμό και αποδίδει 23,9 ίππους στις 8.000 στροφές ανά λεπτό. Νέα είναι η μετάδοση για το 2015, κάνοντας το Xciting ακόμα πιο πολιτισμένο σε συμπεριφορά, με την απόδοση του κινητήρα να είναι πιο γραμμική.

Διαθέτει πλήρες πάνελ οργάνων, με αναλογικές ενδείξεις για στροφόμετρο, ταχύμετρο, βενζινόμετρο και θερμόμετρο, καθώς και μια οθόνη LCD που φροντίζει να δίνει πληροφορίες για την ώρα, τον ολικό και τους δύο μερικούς χιλιομετρητές.

Kymco Xciting R 300i MY2015-2

Στον τομέα του εξοπλισμού συναντούμε το ντουλαπάκι μικροαντικειμένων, την αεροπορικού τύπου τάπα του ρεζερβουάρ, μπροστά στην ποδιά και τον μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα. Το ντεπόζιτο χωράει 12,8 λίτρα καυσίμου.

Οι τροχοί με τις αλουμινένιες ζάντες έχουν διαστάσεις 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, ενώ τα δύο αμορτισέρ πίσω είναι ρυθμιζόμενα. Το σύστημα φρένων απαρτίζεται από τρεις κυματιστούς δίσκους (δύο μπροστά) με συνδυασμένη λειτουργία, 2πίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Kymco Xciting R 300i MY2015-3

Η ζελατίνα προσθέτει πόντους στην εμφάνιση και προστατεύει τον αναβάτη από τον αέρα, η μεγάλη σέλα δύο επιπέδων – με τη ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού – φροντίζει για την άνεση σε πολύωρες διαδρομές. Ο συνοδηγός θα αισθανθεί φιλόξενα, έχοντας στη διάθεσή του χειρολαβές στήριξης και αναδιπλούμενα μαρσπιέ για τα πόδια του.

Το νέο Xciting R 300i διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο ματ. H απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 12 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στην ιστοσελίδα www.kymco.gr

Kymco Xciting R 300i MY2015- Feat

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ