fbpx

KYMCO PEOPLE ONE DD, 2015: ΔΙΣΚΟΦΡΕΝO KAI ΠΙΣΩ

Φρένων αναβάθμιση

Το γνωστό μας Kymco People One 125, γίνεται Kymco People One 125 DD, δηλαδή Disc-Disc με δισκόφρενο και στον μπροστινό (που υπήρχε) και στον πίσω τροχό πλέον.

Το ταμπούρο που υπήρχε στον οπίσθιο τροχό των People One 125, στο DD του 2015 έγινε δισκόφρενο και αυτή είναι μια βελτίωση που είχαμε ζητήσει και εμείς, όπως θα θυμούνται οι επιμελέστεροι αναγνώστες μας μετά την δοκιμή του σκούτερ. Επίσης ο χώρος κάτω από τη σέλα αυξήθηκε, κι έτσι θα μπορεί να αποθηκεύσει ένα φουλφέις κράνος.

Kymco People One DD_Girl

Το Kymco People One DD παρουσιάστηκε στο σαλόνι του Μιλάνου, με την ευκαιρία των 50 ετών από την ίδρυση της Kymco (φωτογραφία Ηλίας Ντέβελης)

Η επιβράδυνση γίνεται με σύστημα CBS, που συνδυάζει την πέδηση των δυο δίσκων, με το πάτημα της αριστερής μανέτας να ενεργεί και στις δυο δαγκάνες.

Το Kymco People Οne DD είναι ένα ευέλικτο scooter πόλης, με μεγάλους τροχούς και επίπεδο δάπεδο, που επιτρέπει στον αναβάτη να ακουμπάει τα πόδια του, χωρίς εμπόδια ανάμεσά τους, ενώ μπορεί να μεταφέρει εύκολα αντικείμενα όπως τσάντες ή σακούλες.

_Kymco_people_one_DD

KYMCO-People-One-DD

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Kymco People One DD παραμένουν ίδια όπως και πριν: μονοκύλινδρος, τετράχρονος κινητήρας, 125cc, με 2βάλβιδη κεφαλή, αερόψυξη με φτερωτή και ψεκασμό με τεχνολογία DIS (Drop Injection System). Αυτό το σύστημα μεγιστοποιεί την απόδοση του καυσίμου και μειώνει την κατανάλωση, με την εταιρία να δηλώνει 48 χιλιόμετρα στο λίτρο. Η ιπποδύναμη φτάνει τους 15 ίππους.

Η διάθεση του νέου σκούτερ της Kymco θα ξεκινήσει το 2015 και η τιμή δεν έχει ορισθεί ακόμα.

_Kymco_people_one_DD_3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ