fbpx

KYMCO PEOPLE 125, 16 Fi: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Έτοιμο το νέο, οικονομικό 125άρι της Kymco

 Παρουσιάστηκε επίσημα στο Ανόι του Βιετνάμ το νέο, πολυαναμενόμενο, “παγκόσμιο” 125άρι σκούτερ της Kymco. Το Kymco People 16 Fi (όπως ονομάστηκε, αντί για Kymco People One 125, όπως είχε εμφανιστεί τον Νοέμβριο του ’11 στο σαλόνι του Μιλάνο), το οποίο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Kymco στο Βιετνάμ και δυστυχώς προς το παρόν προορίζεται για την τοπική αγορά.

 

Η μεγάλη ζήτηση στην αγορά του Βιετνάμ για το νέο σκούτερ της Kymco, είναι πιθανά ο λόγος που η Kymco δεν θα περάσει άμεσα σε εξαγωγές στον υπόλοιπο κόσμο για το νέο People 125, κάτι που θα συμβεί προς το τέλος του 2012. Η παρουσίαση του νέου, σημαντικού για τις αγορές της Ν.Α. Ασίας (και όχι μόνον… λόγω κρίσης και ακριβής βενζίνης) μοντέλου, έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της χώρας, μαζί με το λανσάρισμα του στην ντόπια αγορά.

Το People αποτελεί την απάντηση στο “παγκόσμιο σκούτερ” της Honda, που εμφανίστηκε στη μορφή του Honda Vision 110, κατασκευάζεται στην Κίνα και εξάγεται σε όλο τον κόσμο, σαν φθηνό, οικονομικό μέσο μετακίνησης. Πλεονεκτήματα του Kymco People έναντι του Vision είναι ότι ο κινητήρας θα διαθέτει σύστημα idle stop, σύστημα που βρίσκουμε σήμερα μόνο στo Ηonda PCX 125, όπως επίσης ότι ο μπροστινός τροχός είναι 16 ιντσών. Ο οπίσθιος τροχός είναι 14 ιντσών (όπως είναι αμφότεροι οι τροχοί του Vision) για να αυξηθεί ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα.

Το νέο Kymco People One 125 ή Κymco People 16Fi, όπως εμφανίστηκε, θα κοστίζει εκατομύρια δολάρια στο Βιετνάμ, δηλαδή κοντά στα 1.900 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και ανάλυσή του, πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρουσίαση στο Ανόι, που έγιναν με την βοήθεια της Truc Diem, γνωστού μοντέλου από το Βιετνάμ, που κάνει καριέρα στο Λονδίνο.

Το νέο μοντέλο της Κymco με το άλλο... μοντέλο την Truc Diem, κι έναν φίλο της...

 

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΕΤNΑΜΕΖΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ