fbpx

KYMCO K-XCT 300i ABS: ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Έφτασε και το ABS

 Το Kymco K-XCT 300i είναι ένα maxi scooter που δημιουργήθηκε μετά από εκτενή έρευνα των αναγκών καθημερινής δίτροχης μεταφοράς των ευρωπαϊκού κοινού, ενώ παράλληλα τονίστηκε ο sport χαρακτήρας. Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με τις κόμπακτ διαστάσεις, στοχεύουν να ικανοποιήσουν την αστική και την τουριστική χρήση.

Δυναμικό από πλευράς εμφάνισης το K-XCT, με σύμμαχο έναν ισχυρό κινητήρα και ένα άκαμπτο πλαίσιο χωροδικτύωμα, αποκτά πλέον και ένα τελευταίας γενιάς σύστημα ABS, κατασκευασμένο από τη γερμανική Bosch που υπόσχεται ακόμα πιο ασφαλές, προβλέψιμο φρενάρισμα.

Το K-XTC 300i ABS χρησιμοποιεί κυματιστούς δίσκους (τύπου μαργαρίτα), έναν για κάθε τροχό, με δαγκάνα τριών εμβόλων μπροστά και δύο εμβόλων πίσω, χρησιμοποιώντας σωληνάκια υψηλής πίεσης νέας τεχνολογίας.

Ο κινητήρας του K-XCT είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος 299 κυβικών τεχνολογίας G5, ο οποίος έχει δεχθεί αλλαγές στη χαρτογράφηση, στη ροή καυσίμου αλλά και έχει δεχτεί ένα ολοκαίνουργιο σώμα ψεκασμού της Keihin.

Αποδίδει 28,0 ίππους στις 7.750 σ.α.λ. και 2,9 kgm ροπής στις 6.500, νούμερα που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος προσφέρουν στο K-XCT πολύ καλές επιδόσεις.

Ο εξελιγμένος κινητήρας της Kymco πετυχαίνει οικονομία καυσίμου, καλύτερη απόκριση στο γκάζι, περισσότερη ροπή και καλύτερη απόδοση και λειτουργία στις χαμηλές στροφές.

Σύμφωνα με την Kymco, το νέο K-XCT 300i ABS μπορεί να καλύψει 31 χιλιόμετρα με ένα λίτρο καυσίμου, νούμερο που συνδυαστικά με το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων προσφέρει μεγάλη αυτονομία.

Το νέο Kymco K-XCT 300i ABS είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται σε τρεις μοντέρνους ματ χρωματισμούς: Diesel Black Matt – Ghost White Matt – Royal Blue Matt.

Η τιμή του ανακοινώθηκε στα 4.795 ευρώ και καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση. Από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή με προκαταβολή από 0% και έως 72 μήνες εξόφληση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες: www.kymco.grwww.facebook.com/kymco.grwww.youtube/kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ