fbpx

KYMCO AGILITY MAXI 300i ABS, 2015: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Bigger… is bigger

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων της Kymco στο σαλόνι του Μιλάνο (EICMA) έφτασαν στα χέρια μας οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες και μερικές λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο Kymco Agility maXi 300i ABS του 2015.

Μεγάλα νέα για τους φίλους της Kymco, των Agility αλλά και του χώρου των σκούτερ, αφού η μεσαία κατηγορία των 300 κυβικών αποκτά ένα ακόμα μοντέλο.

Kymco_Agility_ Maxi_ 300i_ ABS_ 2015

Επιθετικό ρύγχος, μεγάλη ζελατίνα, σφηνοειδείς προβολείς: το Kymco Agility maXi 300i ABS του 2015

Η οικογένεια των Agility μεγαλώνει προς τα πάνω, πηγαίνοντας και στα “300”, με έναν κινητήρα βέβαια που έχει κυβισμό 270cc, κι αν προσέξατε παραπάνω η Kymco γράφει τη λέξη Maxi (μεγάλο) με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με το “Χ” κεφαλάιο, δηλαδή maXi.

Και δεν πρέπει να μας ξενίζει το “300” στα πλαϊνά καπάκια και 270 κυβικά στον κινητήρα, γιατί αυτή είναι μια τακτική που ακολουθείται από πολλούς κατασκευαστές, από την Honda, την SYM, μέχρι την Piaggio, κ.λπ.

Υψηλή αισθητική και διχρωμία

Υψηλή αισθητική και διχρωμία

Το Kymco Agility maXi 300i ABS έχει ολοκαίνουργια εμφάνιση, με σπορ έμφαση, που είναι “ξεκάθαρα Kymco” διατηρώντας την χαρακτηριστική γραμμή της εταιρίας, που το κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο.

Οι διαστάσεις τους είναι μεγάλες και δείχνει να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δυο άτομα, ενώ ο χώρος κάτω από τη σέλα ανακοινώνεται ότι χωράει δυο φουλφέις κράνη.

Ένα καθ' όλα maxi scooter για χρήση εντός και εκτός πόλης

Ένα καθ’ όλα maxi scooter για χρήση εντός και εκτός πόλης

Βελτιώσεις έχει δεχθεί και ο κινητήρας σε τομείς όπως: εκκίνηση, μετάδοση CVT, ψύξη και λίπανση, αλλά και σχεδίαση εκκεντροφόρου.

Ενισχυμένο είναι και το πλαίσιο, τα καλάμια του πιρουνιού έχουν διάμετρο 37 χιλ. και πίσω υπάρχουν δύο αμορτισέρ. Οι τροχοί είναι 14άρης μπροστά και 13άρης πίσω, το βάρος φτάνει τα 185 κιλά. Δισκόφρενα υπάρχουν σε μπροστινό και πίσω τροχό, που χρησιμοποιούν ABS.

Εννοείται ότι θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες. Απλά… μείνετε συντονισμένοι.

Kymco_Agility_ Maxi_ 300i_ ABS_ 2015-1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ