fbpx

HONDA SH 150i, 2013: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO

Η επίσημη ανακοίνωση της Honda

 Σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε επίσημα η Honda την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Honda SH 150i, αλλά και του μικρότερου αδελφού του με 125 κυβικά, για την ευρωπαϊκή αγορά. Εεεε, βέβαια εδώ πρέπει να πούμε – άμα δεν βλογήσεις τα γένια σου… – ότι το Scooternet δημοσίευσε την είδηση 5 μέρες νωρίτερα, δηλαδή την Τετάρτη 29 Αυγούστου (πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε).

 Ανανέωση λοιπόν σε όλους τους τομείς, εμφανίζουν τα νέα δημοφιλή σκούτερ της Honda που θα πατήσουν τις ρόδες τους στην Ευρώπη την 1η Οκτωβρίου του 2012, προλαβαίνοντας όλες τις ανταγωνίστριες εταιρίες, που εκείνη την περίοδο θα δείχνουν στο κοινό τα καινούργια τους μοντέλα, στα Σαλόνια της Κολωνίας, του Μιλάνου, του Παρισιού, κ.λπ.

Το σημαντικό είναι ότι τα SH θα βγούν στην αγορά και με έκδοση ABS. Η Honda μέχρι στιγμής έχει δημοσιοποιήσει μόνο αυτές τις 4 φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω, ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες από το νέο SH πατήσετε ΕΔΩ.

Τα νέα SH εντάσσονται στη δημοφιλή κατηγορία των 125αριών-150αριών με επίπεδο δάπεδο και τροχούς 16 ιντσών. Πέρσι στην Ελλάδα το Honda SH 150 είχε καταταγεί στη δεύτερη θέση των πωλήσεων της παραπάνω κατηγορίας, ενώ φέτος μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης πίσω από το SYM Symphony 150 SR, το επίσης ταϊβανέζικο Kymco Agility City 150 και το Piaggio Liberty 150. Σημειώστε βεβαίως ότι οι τιμές των 3 παραπάνω σκούτερ κυμαίνονται μεταξύ 1.795 και 2.195 ευρώ, ενώ το Honda SH 150i που κυκλοφορεί τώρα στην Ελλάδα, ξεκινάει από τις 3.500 ευρώ, μια μεγάλη διαφορά τιμής.

Η Honda αναφέρει ότι τα SH θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Honda στην Ιταλία – Honda Italy Atessa (CH) – σε τέσσερις χρωματισμούς και σύμφωνα με την ανακοίνωση τα Honda SH 125 και 150i του 2013 διαθέτουν:

  • Νέο κινητήρα eSP (enhanced Smart Power), με τεχνολογίες χαμηλών τριβών και Idling Stop, που προσφέρουν πολύ καλή κατανάλωση καυσίμου: π.χ για το 150i είναι 43.8 χιλιόμετρα/στο λίτρο (τυποποιημένος, μέσος αστικός κύκλος).
  • Νέο σε σχεδίαση πλαίσιο, με χαμηλότερο βάρος.
  • Πλάγιο στάντ, στον στάνταρ εξοπλισμό
  • Τη δυνατότητα απόκτησής του σκούτερ, με σύστημα ABS
  • Σημειώστε ότι θα είναι το πρώτο σκούτερ της Honda με 16άρηδες τροχούς και επίπεδο δάπεδο, που μπορεί να αποθηκεύσει κάτω από τη σέλα ένα φουλφέις κράνος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO THΣ ΗΟΝDA

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ