fbpx

YAMAHA: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ SERVICE

Τιμές προσφοράς, μέχρι τα μέσα Αυγούστου

 Οι κάτοχοι των σκούτερ Yamaha XMAX 250 (YP250R) και Yamaha XCITY 250 (VP250) έχουν την τιμητική τους μέσα στο καλοκαίρι. “Τιμητική” πραγματικά, αφού η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη διανομέας της Yamaha Motor Cο.Ltd., ξεκινά καμπάνια προσφορών σε σέρβις και ανταλλακτικά για τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. “με σταθερό προσανατολισμό στην ικανοποίηση των πελατών και την παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας και μετά την πώληση, ξεκινούμε μια νέα καμπάνια με προσφορές που φθάνουν ως και το 15% και ισχύουν σε όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων σημείων τεχνικής υποστήριξης”.

Για την πραγματοποίηση της παραπάνω ενέργειας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη τηλεφωνική καμπάνια ενημέρωσης που θα διαρκέσει ως και τις 14 Αυγούστου και απευθύνεται σε κατόχους των δυο μοντέλων σκούτερ της Yamaha, για την παροχή του βασικού πακέτου συντήρησης των 10.000 χλμ. Η συντήρηση αφορά εργασίες ρύθμισης και αντικατάστασης, καθώς και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά ή λιπαντικά.

Οι προσφορές που αφορούν στη συντήρηση ενσωματώνουν έκπτωση της τάξης του 15% από την λιανική τιμή – τόσο στην εργασία, όσο και στα ανταλλακτικά για τα συγκεκριμένα μοντέλα.

 Αναλυτικότερα οι τιμές των προσφορών είναι οι εξής:

  • Σέρβις Yamaha XMAX 250 και Yamaha XCITY 250 των 10.000 χλμ. : 73ευρώ
  • Αντικατάσταση ιμάντα (εργασία & ανταλλακτικά) Yamaha XMAX 250 και Yamaha XCITY 250: 95ευρώ
  • Αντικατάσταση στα τακάκια φρένων (μπροστά και πίσω) με δωρεάν εργασία για Yamaha XMAX 250 και Yamaha XCITY 250: 52 ευρώ

 Περισσότερες πληροφορίες: www.yamaha-motor.eu/gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ