fbpx

TA EΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΡΙΤΡΟΧΑ QUADRO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ

Όπως είχαμε παρουσιάσει από το SCOOTERNET.GR ήδη από τις 16 Σεπτεμβρίου, υπήρχε στην Ιταλία μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα των τρίτροχων σκούτερ που λεγόταν Quadro (πατήστε εδώ για να διαβάσετε το νέο που είχαμε δημοσιεύσει).

Σήμερα λοιπόν λάβαμε το εξής Δελτίο Τύπου από την εταιρία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ:

Την 1η Οκτωβρίου 2011, ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του συμβολαίου αντιπροσώπευσης, η έναρξη συνεργασίας μεταξύ του Ιταλικού oίκου Quadro Tecnologie και της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Το πρώτο μοντέλο Quadro 350D, είναι ένα τρίτροχο scooter με δύο τροχούς 14 ιντσών μπροστά και έναν τροχό 15 ιντσών πίσω , η διάθεση του οποίου προβλέπεται να αρχίσει στην Ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο.

Quadro 350D. Έρχεται τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα

Η εταιρεία που το κατασκευάζει, είναι ο γνωστός σχεδιαστικός οίκος Studio Marabese Design, ο οποίος έχει προσφέρει σχεδιαστικά μεγάλο έργο στη μοτοσυκλέτα και τα scooter. Το τελικό στάδιο συναρμολόγησης του οχήματος πραγματοποιείται στην Ταϊβάν, γνωστή για τα μεγάλα brand scooters ποιότητος, όπως η SYM. Το Quadro 4D είναι το μελλοντικό project που θα ολοκληρωθεί το 2012, και φιλοδοξεί να είναι το πρώτο scooter με 4 τροχούς που θα εμφανιστεί στη παγκόσμια αγορά.

Το Quadro 4D με τέσσερις τροχούς θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα

Καρδιά και σημαντική τεχνολογική καινοτομία των δύο scooter είναι το αποκλειστικό σύστημα αναρτήσεων HTS (Hydraulic Tilting System). To Studio Marabese Design είχε σχεδιάσει το 2000 και το πρωτοεμφανιζόμενο σύστημα δύο παράλληλων τροχών σε scooter. Το νέο σύστημα διεύθυνσης είναι προϊόν εξέλιξης, ελαφρύτερο και απλούστερο, κάνοντας ένα ακόμα βήμα εξέλιξης στον τομέα των αναρτήσεων σε τρίτροχα και τετράτροχα σκούτερ. Το σύστημα (HTS) προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη διεύθυνση και ευστάθεια με λιγότερα κινούμενα μέρη.

Η εμπειρία της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., της πλέον ειδικευμένης εταιρείας δικύκλων στο χώρο, είναι ένας επιπλέον παράγοντας για την επιτυχία της νέας εταιρείας με τα “επαναστατικά” μοντέλα στη χώρα μας.