fbpx

SYM CITYCOM S.300i CBS: ΜΕ ΤΙΜΗ 3.695 ΕΥΡΩ

Ένα best seller, σε best τιμή

Το SYM CITYCOM S.300i που αποτελεί την βελτιωμένη έκδοση του γνωστού, αποδεδειγμένης αξίας Citycom, ένα από τα best seller 300άρια σκούτερ της ελληνικής αγοράς κατεβάζει την τιμή του στα 3.695, με πληρωμή τοις μετρητοίς.

Το μοντέλο με τον κωδικό S.300i, αποτελεί την πιο ανανεωμένη έκδοση της σειράς των Citycom και διαθέτει εξελιγμένο, δυνατότερο κινητήρα και αισθητικές αλλαγές. Ο κινητήρας τύπου F4 έχει απόδοση 28,5 ίππων στις 7.750 σ.α.λ, με μέγιστη ροπή 2,7 kgm, στις 6500 σ.α.λ.

Η αλλαγή του κινητήρα έφερε μαζί της και νέα εξάτμιση, επιτυγχάνοντας εκτός των άλλων πιο αθόρυβη λειτουργία και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

CITYCOM - PROKLITIKI TIMI

Στις αισθητικές αλλαγές συμπεριλαμβάνονται και τα οπίσθια φωτιστικά σώματα του SYM Citycom S300i που είναι μαύρου χρώματος, με διάφανο κρύσταλλο και τεχνολογία LED, κάνοντας εντυπωσιακή την εμφάνισή του και τη νύχτα.

Το σύστημα φρένων CBS συνδυαζόμενης πέδησης του Citycom, αποτελείται από 2 δίσκους διαμέτρου 260mm. Οι αλλαγές στις τρόμπες φρένου βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις στο φρενάρισμα.

Citycom.S 300i-front

Η σέλα διαθέτει νέο αφρώδες και αδιάβροχο, αντιολισθητικό κάλυμμα με κόκκινες ραφές, τονίζοντας τη σπορ εικόνα του. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φέρει επένδυση μοκέτας. Ανανεωμένος ο πίνακας οργάνων, δέχεται αισθητική αναβάθμιση στο νυχτερινό φωτισμό του ταμπλό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.gorgolis.gr/citycomS.htm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ