fbpx

STAR TREK: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ SCOOTER

Ο κάπτεν Κέρκ πηγαίνει βόλτες

Μπορεί να είναι η φιλοδοξία, μπορεί να ‘ναι οι δημόσιες σχέσεις, αλλά μπορεί να είναι και η βαρεμάρα των εύπορων ηθοποιών που τους ωθούν στο να εξαγγέλουν διάφορα τρελά project. Όπως το πρόσφατο παράδειγμα του τρίτροχου “διαστημικού” σκούτερ από τον “Κάπτεν Κέρκ” του γνωστού, παλιού τηλεοπτικού σίριαλ Star Trek.

Ο ηθοποιός William Shatner, πρωταγωνιστής του ιστορικού πλέον Star Trek ίδρυσε μια εταιρία που σαν στόχο της έχει να δημιουργήσει ένα τρίτροχο σκούτερ. Ένα φουτουριστικό σκούτερ για την ακρίβεια, που νομίζεις ότι βγήκε από την επιστημονικής φαντασίας τηλεοπτική σειρά η οποία τον ανέδειξε και θα ονομάζεται Rivet.

Μάλιστα ο κύριος Shatner υποσχέθηκε ότι θα οδηγήσει ένα από τα πρώτα Rivet που θα παραχθούν “across America” που λένε και οι Αμερικάνοι, δηλαδή από το Σικάγο στο Λος Άντζελες.

shatner

Ο Shatner ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook και το πρώτο σκίτσο του πρωτότυπου, δηλώνοντας Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία μου με την American Wrench, που θα κατασκευάζει το Rivet Motors,”, συμπληρώνοντας ότι “πρόκειται για το μηχανάκι του μέλλοντος!”.

Η ιδέα για τη δημιουργία του Rivet ήρθε μετά από την συνάντηση του William Shatner – που υπέγραφε αυτόγραφα σε θαυμαστές του σε μια εκδήλωση – με έναν άνθρωπο της American Wrench που του έδειξε τα σχέδια, ο Shatner ενθουσιάστηκε και μια βδομάδα αργότερα συμφώνησαν να προχωρήσουν στην παρουσίασή του.

Ε, καθίστε να το δούμε το “σκουτεράκι” στην πράξη πρώτα και μετά τα ξαναλέμε…

Πηγή: www.facebook.com/williamshatner

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ