fbpx

PEUGEOT DJANGO 50, DJANGO 125: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Προσεχώς… έρχεται ο Django!

 Καταφθάνουν με ρετρό διάθεση τον Σεπτέμβριο στην ελληνική αγορά τα Peugeot Django με μικρούς και μεγαλύτερους κινητήρες, από 50 μέχρι 125cc και τιμές από 2.200, μέχρι 3.200 ευρώ. 

To είχαμε δει ζωντανά στο σαλόνι Μιλάνο το 2013 και είχαμε πει τότε ότι το Peugeot Django 50/125/150 ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ομορφότερα σκούτερ της έκθεσης.

Την άποψη αυτή την μοιραζόταν ο δημοσιογραφικός κόσμος και το κοινό, αφού πολλές ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψή/παρουσίασή του ήταν σχεδόν αδύνατον να το φωτογραφίσεις λόγω του κόσμου που συγκέντρωνε γύρω του.

Το σχήμα του Peugeot Django είναι μοναδικής σχεδίασης, δεν θυμίζει κανένα άλλο κλασικό/ρετρό/ vintage σκούτερ και στηρίζεται σε ένα μοντέλο της δεκαετίας του ’50, το Peugeot S55.

Στην Ελλάδα θα έρθουν τον επόμενο μήνα τα Django με κινητήρα 50cc (υπάρχει δίχρονος και τετράχρονος), αλλά και το 125, που λογικά θα έχει και το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. 

Καλοσχεδιασμένο με  πολλούς καλαίσθητους χρωματισμούς θα προσφέρεται το Django, με 12άρηδες τροχούς, φωτιστικά σώματα LED, όργανα με οθόνη LCD, ντουλαπάκι με παροχή ρεύματος 12V μπροστά, χώρος κάτω από τη σέλα για ένα κράνος jet και ύψος σέλας κοντά στα 770 mm.

Η σέλα είναι ευρύχωρη, δύο τμημάτων ενώ στα μεγαλύτερα μοντέλα τα φρένα είναι συνδυαζόμενα.

O κινητήρας του 125 είναι ο γνωστός μας αερόψυκτος, 2βάλβιδος με καρμπυρατέρ και μανιβέλα εκτός από μίζα που κινεί επίσης και τα Peugeot Tweet και Peugeot Citystar και κατασκευάζεται όπως και το υπόλοιπο σκούτερ στην Κίνα. Η κατασκευή του Django γίνεται από τη μεγάλη κινεζική εταιρία Qingqi.

Οι τιμές θα ξεκινούν από 2.200 ευρώ για το Django 50 και θα φτάνουν στις 3.200 ευρώ για την μεγαλύτερη σε κυβισμό (125) και πολυτελέστερη έκδοση. Έχουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες οι διαφορετικές εκδόσεις του Django, που θα έχουμε στο μέλλον την ευκαιρία να τις παρουσιάσουμε αναλυτικότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ