fbpx

PEUGEOT DJANGO 125, DJANGO 150 2015: ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή στο παρελθόν

Ένα γοητευτικό ταξίδι στις παλιές καλές εποχές των σκούτερ μας επιφυλάσσει η Peugeot με την παρουσίαση των Django 125 και Django 150 που καλύπτουν ένα ρετρό, κλασικό κομμάτι στη γκάμα της γαλλικής εταιρίας. Σε 4 διαφορετικές εκδόσεις που ξεκινούν από 2.490 ευρώ για την απλούστερη έκδοση και φτάνουν στα 3.190 ευρώ για την πλουσιότερη δίχρωμη έκδοση.

ALLURE ICY WHITE

Peugeot Django 150 Allure

EVASION_VITAMIN ORANGE

Peugeot Django 150 Evasion

PEUGEOT_SCO_2014_248_FR

Νεο-ρετρό γραμμές και σύγχρονος εξοπλισμός, στο σταυροδρόμι ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία, τα νέα Django ενσαρκώνει το πνεύμα της Peugeot, της πιο παλιάς εταιρείας δικύκλων στον κόσμο που συνεχίζει μέχρι σήμερα να σχεδιάζει το μέλλον. Παίρνοντας έμπνευση από το παρελθόν.

EVASION_PISTACHIO

EVASION_VITAMIN ORANGE2

Η δεκαετία του ’50 ήταν η χρυσή εποχή των σκούτερ στην Ευρώπη και η Peugeot δεν έμεινε πίσω.

Το 1953 έκανε την εμφάνισή του το πρώτο scooter της Peugeot, το S 55, δίνοντας τη δυνατότητα της εύκολης και προσιτής οικονομικά μετακίνησης σε ένα πολυπληθές κοινό και αποτυπώνοντας το στυλ μιας ολόκληρης εποχής.

PEUGEOT_SCO_2014_262_FR

Django Allure windshield

Django evasion vert

Django evasion saddle

60 χρόνια μετά, το Peugeot Django αναβιώνει το μύθο του κλασικού scooter, διατηρεί τον χαρακτηριστικό του σχεδιασμό, αλλά εξοπλίζεται με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, επιτυγχάνοντας τον συνδυασμό πρακτικότητας και στυλ.

Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα scooter και τα αυτοκίνητα της Peugeot της δεκαετίας του ’50, το Django φοράει μια ξεχωριστή εμφάνιση. Φίνες, κλασικές γραμμές, μοναδικοί χρωματισμοί εποχής, εντυπωσιακές επιφάνειες από χρώμιο και προσεγμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες δημιουργούν το μοναδικό στυλ Django.

Peugeot_Django_19

ALLURE_SATIN FLASH SILVER

 

Το νέο Django είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία και εξοπλισμό. Κάθε αναβάτης μπορεί να βρει το Django που του ταιριάζει.

HERITAGE
Η έκδοση Heritage χαρακτηρίζεται από λιτές, παστέλ μονοχρωμίες, λευκές ζάντες και λαμπερές χρωμιωμένες επιφάνειες στους καθρέφτες, τις ζάντες και τα «φιλέτα». Το στυλ του θα σας μεταφέρει νοερά στη δεκαετία του ’50, την εποχή που κυκλοφορούσαν στους δρόμους τα κομψά αυτοκίνητα τύπου μπερλίνα.
Χρωματισμοί: Milky White, Rocky Blue, Velvet Green

Peugeot Django Heritage

Peugeot Django Heritage

 EVASION
Το Django Evasion θυμίζει γαλλική Ριβιέρα, το Παρίσι. Με πανέμορφη, διαχρονική διχρωμία, κομψή ζελατίνα, χρωμιωμένη σχάρα μπροστά, λευκές ζάντες, ελαστικά εποχής αλλά και φωτισμένο με LED περίγραμμα του λογότυπου του λιονταριού μπροστά, κάθε σας βόλτα θα κερδίζει βλέμματα θαυμασμού, χαρίζοντάς σας μοναδικό στυλ και αέρα.
Χρωματισμοί: Vitamin Orange, Dragon Red, Pistachio, Rocky Blue 

Peugeot Django Evasion

Peugeot Django Evasion

ALLURE
Με απαράμιλλης αισθητικής μεταλλικούς και σατέν χρωματισμούς, η έκδοση Allure είναι η πιο πολυτελής της σειράς Django, η απόλυτη ενσάρκωση της γαλλικής φινέτσας. Η ασορτί κεντρική βαλίτσα 34 λίτρων του standard εξοπλισμού, ειδικά σχεδιασμένη για το Django, η χρωμιωμένη σχάρα πίσω, η σέλα σε ιδιαίτερους χρωματισμούς, η ζελατίνα μπροστά και το φωτισμένο περίγραμμα του Λέοντα προσδίδουν στο Django Allure ξεχωριστή αίγλη και chic εμφάνιση, αλλά και αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας.
Χρωματισμοί: Satin Flash Silver, Icy White, Chocolate

Peugeot Django Allure

Peugeot Django Allure

Τα νέα Django κινούνται από κινητήρες 125 και 150 cc, που αποδίδουν ισχύ 10,2 και 11,4 ίππων αντίστοιχα.

Επιπλέον, προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που ανακοινώνεται στα 2,5 l / 100 km.

Peugeot_Django_2

Django Allure lion sign Django Allure dashboard

Ο εξοπλισμός που φέρει το Django, μπολιάζει το αυθεντικό ρετρό στυλ με στοιχεία καινοτομίας και σύγχρονης τεχνολογίας: φώτα LED μπροστά και πίσω, φωτισμένο με LED περίγραμμα του λογότυπου μπροστά, Σύστημα Συνδυασμένης Πέδησης SBC, ψηφιακός και αναλογικός πίνακας οργάνων.

Django Heritage wheel Django Heritage glovebox

Επιπρόσθετα, ο αναβάτης του Django μπορεί να εμπλουτίσει το scooter του, επιλέγοντας από μια πλούσια γκάμα αυθεντικών αξεσουάρ Django: βαλίτσα, στήριγμα πλάτης, χρωμιωμένη σχάρα μπροστά και πίσω, ψηλή ζελατίνα με ενσωματωμένες χούφτες, υφασμάτινες χούφτες, κουβέρτα, κουκούλα και χρωμιωμένα προστατευτικά κάγκελα.

Οι τιμές των Django διαμορφώνονται ως εξής:
Peugeot Django 125 Heritage… 2.490 ευρώ
Peugeot Django 125 Evasion… 2.790 ευρώ
Peugeot Django 150 Evasion… 2.990 ευρώ
Peugeot Django 125 Allure… 3.190 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε ένα ειδικά σχεδιασμένο για τα μοντέλα microsite: www.django.com.gr

Clip

Η αντιπροσωπεία δίνει τη δυνατότητα να κλείσουν οι ενδιαφερόμενοι ένα test ride σε επιλεγμένους εμπόρους Django σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, αποκλειστικό εισαγωγέα της Peugeot Scooters στην Ελλάδα, Λ.Κηφισού 29, 122 42 Αιγάλεω, τηλ: 210 3418241, 210-3410684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ