fbpx

MOTUL: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Δυναμικά μπροστά, στην ελληνική αγορά

Η ενίσχυση του ονόματος της παγκόσμιας φήμης γαλλικής Motul είναι ο στόχος της δημιουργίας του νέου γραφείου της εταιρίας στην Ελλάδα. Το καλωσόρισμα έγινε προχθές επίσημα και από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Motul Deutschland GmbH  κ. Martin Klein, σε εκδήλωση που έγινε σε αθηναϊκό ξενοδοχείο.

 Μετά τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Motul στην Αθήνα προσκλήθηκε στην Ελλάδα ο διευθύνοντας σύμβουλος της Motul Deutschland GmbH κος Martin Klein, ο οποίος δήλωσε τα εξής: “Η τοπική παρουσία των ανθρώπων της εταιρείας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιδιώξουμε την υλοποίηση των στρατηγικών μας κινήσεων στον τομέα των λιπαντικών στην Ελλάδα. Το σχέδιό μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις εταιρίες του, εδώ και 43 χρόνια συνεργάτη μας, κου Κώστα Χαμπή, αλλά να αναλάβουμε και κεντρικό ρόλο στην υποστήριξη των συνεργασιών με τα δίκτυα aftersales των ΟΕΜ, όπως η Suzuki και η Subaru. Η εταιρεία δείχνει έμπρακτα την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική αγορά και γι’ αυτό θα δραστηριοποιηθούμε στην αναζήτηση ευκαιριών για ανάπτυξη”. 

Δυναμική είναι η παρουσία της Motul στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP...

Δυναμική είναι η συμβολή της Motul στις ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP…

... όπως και στις πίστες του Παγκοσμίου

… όπως και η παρουσία της στις πίστες του Παγκοσμίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειακού Διευθυντή της της Motul Deutschland GmbH κου Dmitry Bakumenko, “η παρουσία των στελεχών της Motul στην Ελλάδα σε ρόλους business development και technical & marketing support, θα δώσουν περαιτέρω ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες της εταιρείας, πλαισιώνοντας τις δικές τους προσπάθειες ανάπτυξης των πωλήσεων λιπαντικών”.

Εξειδικευμένα και ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των σκούτερ είναι τα λιπαντικά της Motul

Εξειδικευμένα και ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των σκούτερ είναι τα λιπαντικά της Motul

Σχολιάζοντας ο κος Θοδωρής Τσέλιος, Business Development Manager της Motul είπε : “Η τεχνογνωσία της Μotul στον σχεδιασμό και τη στρατηγική υποστήριξη των συνεργατών της, η μεγάλη εμπειρία του κου Χαμπή και των στελεχών του στην Ελληνική αγορά λιπαντικών και η στρατηγική συνεργασία με τα δίκτυα aftersales των δυο σημαντικών συνεργατών μας, της Suzuki και της Subaru, απαιτούν την παροχή υψηλού επιπέδου αναπτυξιακής και τεχνικής υποστήριξης. Ταυτόχρονα, η δημιουργία του γραφείου αποτελεί ένα σημείο αναφοράς, έναν επιπλέον θετικό παράγοντα για την επιχείρηση, που θα έχει σαν κύριες ευθύνες τη διεύρυνση της παρουσίας των λιπαντικών Μotul στην Ελλάδα.”

O κος Bakumenko πρόσθεσε: “Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για τη δραστηριότητα των λιπαντικών μας στην Ελλάδα και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ευέλικτη και άμεση υποστήριξη στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.“

Ευρεία είναι η γκάμα των λιπαντικών και των προϊόντων της Motul για τους δύο τροχούς

Ευρεία είναι η γκάμα των λιπαντικών και των προϊόντων της Motul για τους δύο τροχούς

Σχετικά με την Motul

Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών κινητήρων, για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητάς της Motul Tech. H Motul είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την 160χρονη ιστορία της, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ενεργό συμμετοχή της στις αγωνιστικές διοργανώσεις.

Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρεία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε από την αεροναυπηγική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η ΜΟΤUL απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.

Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, Super GT, IRC, Drift, Pikes Peak, Japanese championship SUPER FORMULA, Blancpain Endurance Series, FIA Lotus Cup Europe, MotoGP, World Superbike, World MX, Endurance World Championship, Supercross, IOM TT, Motul FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Rallycross, F1 Boat και πολλές ακόμη.

Δείτε τα προϊόντα της Motul που αφορούν τα σκούτερ: www.motul.com

 Περισσότερες πληροφορίες: κ. Χρήστος Μιλτσακάκης, Technical and Marketing Coordinator, e-mail: [email protected] , τηλ.: 210-6514077

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ