fbpx

KYMCO: ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΤΗΣ DUCATI CORSE

Τα Kymco τρέχουν γύρω από τα Superbike και τα MotoGP

Στα paddock, τον χώρο πίσω από τα πιτ των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike μια νέα δύναμη αναδύεται: τα σκούτερ της Kymco, που μάλιστα λειτουργούν υποστηρικτικά στην εργοστασιακή ομάδα Ducati Corse.

Η Kymco είναι η “official supplier” των αγωνιστικών ομάδων της Ducati στα πιο εξεζητημένα πρωταθλήματα ταχύτητας μοτοσυκλετών στον κόσμο για την σεζόν του 2015, τα Superbike και τα ΜotoGP. Ο ταϊβανέζικος οίκος έγινε επίσημος προμηθευτής του ιταλικού team προμηθεύοντας Agility 16+ 50 4T με ειδικό βάψιμο και αυτοκόλλητα έτσι ώστε να ταιριάζουν με τις αγωνιστικές Ducati.

H εργοστασιακές ομάδες της Bologna θα χρησιμοποιούν τα Kymco Agility στα paddock κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών και αγώνα για όλο το πρόγραμμα του 2015. Προφανώς τα σκούτερ θα είναι βαμμένα σε δυο εκδόσεις, μια του Ducati Team για τα MotoGP με τα scooter της Kymco να φορούν το εργοστασιακό κόκκινο και άσπρο, ενώ η Aruba.it Racing – Ducati Superbike Team τα χρώματα θα είναι φλουο κόκκινο και μαύρο.

MotoGP_Scooter 2015

SBK_Scooter 2015

Οι παραπάνω αγωνιστικές εκδόσεις δεν υπάρχουν στην γκάμα της Kymco, αφού κάποιος στην αγορά σήμερα μπορεί να βρεί τα 16 + 4T διαθέσιμα σε 50cc, 125cc και 200cc, με “πολιτικά” χρώματα.

Αυτό που  οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι η Kymco συμμετέχει κανονικότατα σε αγώνες ταχύτητας με δική της πολύ αξιόλογη μοτοσυκλέτα στο ιταλικό πρωτάθλημα (CIV, Campionato Italiano Velocita) στην κατηγορία Moto3. O κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 250cc τετράχρονος, που έχει προκύψει – όπως και όλη η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα από τη συνεργασία της Kymco με την Oral Engineering.

KYMCO-ORAL-001

KYMOCOORAL013

Η Kymco Oral είναι σχεδιασμένη η από τους μηχανικούς μηχανολόγους Ing. Forghieri (πρώην Ferrari) και τον Ing. Antoniazzi (στο παρελθόν με την Aprilia και την Lamborghini) και μάλιστα σημειώνει νίκες και υψηλούς τερματισμούς στο ιταλικό πρωτάθλημα ταχύτητας. Ευχόμαστε με το καλό, η ομάδα της Kymco, να βρει το δρόμο και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, γιατί όχι;

Περισσότερες πληροφορίες: www.kymco-oralracingteam.it

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ