fbpx

KEEWAY: ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σύντομα κοντά μας…

Η εταιρία MOTOWAY (Γ. Καμπράνης ΑΕ) ανακοίνωσε με δελτίο τύπου τη νέα αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία σκούτερ Keeway.

Είχαμε αναφερθεί αρκετές φορές από το Scooternet για τα σκούτερ της εταιρίας Keeway, μιας εταιρίας που ιδρύθηκε στην Ευρώπη το 1999 και είναι θυγατρική της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρίας κατασκευής σκούτερ (και μικρών μοτοσυκλετών) στην Κίνα, που ακούει στο όνομα Qianjiang.

Η Qianjiang (και η Κeeway) έγινε γνωστή στην Ευρώπη το 2005, όταν απέκτησε την ιταλική Benelli, η οποία είναι από τις παλαιότερες εταιρίες μοτοσυκλετών στον κόσμο, αφού έχει ιδρυθεί το 1911.

Η Qianjiang έχει δημιουργήσει παραρτήματα της Keeway σε Πολωνία, Ισπανία, Γαλλία, Κροατία και Φιλανδία, με το κέντρο έρευνας και εξέλιξης των σκούτερ και των μοτοσυκλετών να βρίσκεται στην Ιταλία.

Σύμφωνα με την εταιρία Motoway – Καμπράνης, περισσότερες λεπτομέρειες, τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά για τα μοντέλα σκούτερ της Keeway, που θα διατίθενται στην Ελλάδα, θα μπορούμε να βρούμε σύντομα στη διεύθυνση www.keewaymotor.gr

(Motoway Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη, 546 27, [email protected] ,  2310.515.557, 2310.529.366 , www.motoway.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ