fbpx

DARK DOG MOTO TOUR 2014: ΠΑΛΙ ΝΙΚΗ INTEGRA

Νίκη ξανά, σε δημόσιους δρόμους

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη νίκη στο Dark Dog Moto Tour πέτυχε ένα Honda Integra. Το πετυχημένο γαλλικό ράλι που γίνεται κάθε χρόνο σε δημόσιους δρόμους και συμμετέχουν σε αυτό απλοί αναβάτες, διήρκεσε 8 μέρες.

9

O νικητής Mathieu Bruneau πάνω στο Integra 750

6

Dark Dog Moto Tour, ένα πανηγύρι των δύο τροχών που γύρισε όλη τη Γαλλία

Πάνω από 3.500 χιλιόμετρα έπρεπε να διανύσει ο νικητής Mathieu Bruneau πάνω στο Integra 750 για να κατακτήσει – όπως και πέρσι – τη νίκη στην κατηγορία των σκούτερ, μιας και στο Dark Dog Moto Tour 2014 συμμετείχαν όλων των ειδών δίτροχα. Υποστηρικτής του Bruneau για άλλη μια φορά η αντιπροσωπεία Honda France και ο ντήλερ της Espace Moto.

13

Λίγο πριν την εκκίνηση, μοτοσυκλέτες και σκούτερ μαζί

10

Ένα TMax προηγείτο στο μεγαλύτερο μέρος του ραλί, αλλά υποχώρησε τις τελευταίες μέρες

Ο Frédéric Ber με Yamaha TΜax 530 ήταν πρώτος στο μεγαλύτερο μέρος του “αγώνα”, αλλά στα τελευταία σκέλη υποχώρησε για να τερματίσει τελικά τρίτος. Δεύτερο τερμάτισε ένα ακόμα TMax με αναβάτη τον Stéphane Aloisi.

3

Ναι, και “φυλακισμένοι” πήραν μέρος στο Dark Dog Moto Tour…

5

12

Oρεινές, “στριφτερές” διαδρομές

Ήταν η 12η φορά που είδαν οι πολυπληθείς θεατές ανά τη Γαλλία το Dark Dog Moto Tour, ένα ραλί που για το 2015 θα αλλάξει κανονισμούς. Όπως και πέρσι με το Honda Integra 700 που κέρδισε τον αγώνα, έτσι και φέτος το 750 δεν είχε δεχθεί κάποιες μετατροπές, αλλά ήταν νορμάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ομάδας κατανάλωσε κατά μέσο όρο 4 λίτρα βενζίνης ανά 100 χιλιόμετρα σε όλο τον αγώνα.

11

8

7

Όπως είπαμε παραπάνω το ασφάλτινο ράλι Dark Dog Moto Tour, που ξεκίνησε το 2003, για το 2015 θα χωριστεί σε επτά μικρότερα, ανεξάρτητα σκέλη ανά τη Γαλλία και θα μετονομαστεί σε “Dark Dog Rally Motorbike Tour”. Tο πρώτο ράλι του 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μαρτίου στην Τουλόν, με τις ημερομηνίες των υπολοίπων 6 να ανακοινωθούν αργότερα.

1

4

Πηγή, φωτογραφίες: DARK DOG, www.moto-tour.com/ , facebook.com/pages/Dark-Dog-Moto-Tour-Officiel

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ