fbpx

BMW C600 SPORT, C650 SPORT, 2016: ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Facelift και βελτιώσεις για το ’16

Όπως είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα η BMW δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά στον χώρο των σκούτερ. Η συνεργασία με την κινεζική Loncin θα φέρει στο άμεσο μέλλον ένα μικρότερου κυβισμού σκούτερ κοντά στα 350 κυβικά, κι αυτό που περιμένουμε να δούμε στην έκθεση του Μιλάνο τον Νοέμβριο είναι η ανανέωση των δυο 650αριών σκούτερ της του Sport και του GT.

Μάλλον όμως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο αφού φωτογραφίες των BMW C600 Sport και C650 GT του 2016 διέρρευσαν στο διαδίκτυο και ανακαλύφθηκαν από τους συναδέλφους της ελβετικής ιστοσελίδας Acid Moto τις οποίες έβγαλαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

bmw-c650-sport-2016avant-c650-sport-bmw

Tα BMW C600 Sport και C650 GT δεν κατάφεραν να γίνουν η εμπορική επιτυχία που ανέμενε η εταιρία σε αντίθεση με τα ανανεωμένα Yamaha TMAX 530 σαν πολυχρηστικό και σπορ σκούτερ ή το maxi scooter Suzuki Burgman 650 στον τομέα της τουριστικής χρήσης.

Έτσι η βαυαρέζικη εταιρία, με σήμα τον γαλανόλευκο περιστρεφόμενο έλικα αεροπλάνου, θα κινηθεί πιο επιθετικά για το 2016 αλλάζοντας ελαφρώς εξωτερικά τα σκούτερ της, ενώ πιθανολογείται να υπάρχουν και κάποιες βελτιώσεις στον δικύλινδρο κινητήρα.

bmw-c650gt

Προς το παρόν τίποτε δεν έχει επισημοποιηθεί από πλευράς εταιρίας, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σε στούντιο και δείχνουν κάποιες αλλαγές στο κουστούμι του Sport που έχει μικρύνει τις επιφάνειές του και έχει αγριέψει μπροστά και φοράει πιο μυτερή ουρά, με το τελικό της εξάτμισης να έχει δυο κομμάτια.

Το 650 GT έχει γίνει πιο τουριστικό προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία στον αναβάτη, έχει δεχτεί ελαφρύ facelift και φοράει επίσης το τελικό εξάτμισης με τους δυο σιγαστήρες.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα για τα ανανεωμένα σκούτερ της BMW, αν και το πιθανότερο είναι να ενημερωθούμε επίσημα λίγο πριν το σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο στα μέσα Νοέμβριου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ