fbpx

500 ΜΙΛΙΑ ΜΕ ΒΕΣΠΑ, 2015: ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Tαξίδι για ανθεκτικούς

Το Vespa Club Koζάνης που έχει αναλάβει για φέτος και την Πανελλήνια συγκέντρωση Vespa… προθερμαίνεται με ένα “μικρό” πρόλογο που λέγεται “500 Miles II – Vespisti Road”. Μια πολύωρη ταξιδιωτική δοκιμασία πάνω σε δυο μικρούς τροχούς.

Πέρσι το Vespa Club Koζάνης διοργάνωσε τα πρώτα “500 μίλια με Βέσπα” ξεκινώντας από την Κοζάνη και πηγαίνοντας Ιωάννινα, Αμφιλοχία, Αντίριο, Ναύπακτο, Γαλαξίδι για διανυκτέρευση, με εγερτήριο από νωρίς την επόμενη μέρα για να περάσουν τη Γραβιά, Λαμία, Λάρισα και να καταλήξουν στην Κοζάνη διανύοντας 839 χιλιόμετρα σε 24 ώρες πάνω σε Vespa.

Φέτος η διαδρομή είναι “απλούστερη” Κοζάνη – Θεσσαλονίκη – Παλιούρι – Σάρτη – Αρναία Χαλκιδικής – Θεσσαλονίκη – Κοζάνη, αλλά τα χιλιόμετρα και πάλι μπόλικα (782) όπως και οι ώρες (35 και 45 λεπτά).

500

500 miles vespas

Η δοκιμασία προφανώς είναι για τους περιπετειώδεις φανατικούς Βεσπάκηδες με ανθεκτικά μαλακά μόρια και όρεξη για πολλά χιλιόμετρα και πολύωρη οδήγηση.

Πρέπει όμως αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε να βιαστείτε, γιατί κι εμείς την τελευταία στιγμή (κατά τύχη) μάθαμε για την εκδήλωση, που ξεκινάει μεθαύριο Σάββατο 9 Μαϊου… από την Κοζάνη βεβαίως.

Περισσότερες πληροφορίες: Ντίνος 6947 201020

www.facebook.com/pages/500-miles-vespisti

rr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ