fbpx

KYMCO K-XCT 300i: TEST RIDE ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δοκιμάζεις το Κ-ΧΤC και… το κερδίζεις!

 “Test the Best & Win” ονομάζει η Moto Trend, αντιπροσωπεία της Kymco στην Ελλάδα τη νέα προωθητική της ενέργεια για το νέο Kymco K-XCT 300i, το οποίο πρόσφατα οδηγήσαμε σε μια σύντομη βόλτα. Σύντομα, μέσα στις επόμενες μέρες, θα δημοσιεύσουμε και την πλήρη δοκιμή, αλλά μέχρι τότε…

Μέχρι να έρθει το πλήρες τέστ του Scooternet μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματά, αφού σύντομα θα μπορείτε κι εσείς να το οδηγήσετε…

Και αυτό, γιατί έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε στην πανελλαδική προωθητική ενέργεια “Test the Best & Win”, που θα σας φέρει κοντά τόσο στο ίδιο το μοντέλο, όσο και… στην πιθανή απόκτησή του και μάλιστα δωρεάν!

Έτσι κάθε Σάββατο, από 27 Απριλίου μέχρι και τις 29 Ιουνίου, μπορείτε να προγραμματίσετε να οδηγήσετε το νέο μοντέλο κάνοντας Test Ride σε 38 σημεία πώλησης σκούτερ της Kymco, σε όλη την Ελλάδα. 

Απλά, μπείτε στο www.facebook.com/kymco.gr , συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και ένα ολοκαίνουργιο Kymco K-XCT 300i θα σας περιμένουμε στον τόπο και την ημερομηνία που επιλέξατε. Κάνοντας το Test ride μάλιστα, μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση που θα αναδείξει έναν υπερτυχερό, με έπαθλο ένα Κymco K-XCT 300i, αξίας 4.953 € !

Επιπλέον, όλοι όσοι συμμετάσχουν στα Test Ride και αποφασίσουν την αγορά του νέου σκούτερ μέσα σε ένα μήνα, αποκτούν αυτόματα δικαίωμα έκπτωσης 300 ευρώ!

Μην κάθεσαι να το κοιτάς αγαπητέ φίλε... μπες στο facebook, οδήγησέ το και μπορεί να το κερδίσεις κιόλας!

Μην κάθεσαι να το κοιτάς αγαπητέ φίλε… μπες στο facebook, οδήγησέ το και μπορεί να το κερδίσεις κιόλας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ