fbpx

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: NEA KYMCO 125-300 KAI 400

KYMCO K-XCT 125-300, και KYMCO ΧCITING 400

Το εξώφυλλο του καταλόγου των νέων μοντέλων της Kymco – για το Σαλόνι του Μιλάνο τον Νοέμβριο – και μερικές πληροφορίες “εκ των έσω”, ήταν αρκετά για να ξεκινήσουν τον χορό των προβλέψεων και των ειδήσεων. Η μεγάλη ταϊβανέζικη εταιρία, που τόση κινητικότητα και δυναμισμό έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια στο χώρο των σκούτερ, θα παρουσιάσει τρια νέα μοντέλα, το μεσημέρι της 8ης Νοεμβρίου στο διεθνές σαλόνι μοτοσυκλέτας, που επίσημα ονομάζεται EICMA 2011 .

Τα μοντέλα αυτά θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012 και θα είναι τα: Kymco K-XCT 125, Kymco K-XCT 300, τα οποία – όπως αποκαλύπτει το φυλλάδιο της Kymco, που απεικονίζει την ουρά τους – θα έχουν σπορ προορισμό, με compact διαστάσεις. Θα χρησιμοποιούν τους κινητήρες G5 που είναι υδρόψυκτοι, τετραβάλβιδοι με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής και επιδεικνύουν πολύ καλές επιδόσεις.

Το τρίτο μοντέλο θα είναι το Kymco Xciting 400, ένα maxi scooter που θα χρησιμοποιεί τον νέο κινητήρα G5, που ονομάζεται SC. To 400 θα διαθέτει ενισχυμένο πλαίσιο και το πιρούνι του θα χρησιμοποιεί και δεύτερη πλάκα στήριξης (στο πάνω μέρος των καλαμιών) όπως ισχύει και στο Kymco Xciting 500.