fbpx

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ: ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο βήμα

Μετά από τέσσερις δεκαετίες παραμονής του κεντρικού καταστήματος της εταιρίας “Σπ. Η . Αλεξόπουλος ΕΠΕ” στην οδό Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι, ήρθε η ώρα της μετακόμισης σε νέο χώρο.

Οι νέες ιδιόκτητες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην οδό Βεϊκου 23-25 ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη – στο Κουκάκι και πάλι  – πολύ κοντά στο προηγούμενο κατάστημαπάλι της οδού Δημητρακοπούλου. Η εξέλιξη αυτή στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση και πρόοδο των υπηρεσιών της “Σπ. Η. Αλεξόπουλος ΕΠΕ” στον χώρο των δύο τροχών.

Alex new
Η εταιρία Σπύρος Αλεξόπουλος, μια από τις παλαιότερες εταιρίες εισαγωγής και πώλησης ποιοτικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ σκούτερ και μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1977, έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες του χώρου. Έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων, διαρκή επάρκεια σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ και διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών,  καταστήματα ανταλλακτικών, συνεργεία και εκθέσεις πωλήσεων σκούτερ και μοτοσυκλετών, σε όλη την Ελλάδα.

ImageView.ashx shop
Διάσημοι κατασκευαστικοί οίκοι από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και των σκούτερ, εξαρτήματα και αξεσουάρ γνωστών εταιριών, ανταλλακτικά που φημίζονται για την αξιοπιστία και τις επιδόσεις τους αντιπροσωπεύονται από την Σπ. Η. Αλεξόπουλος, όπως οι: ABUS, BANDO, BITUBO, D.I.D, GIANNELLI, HIFLOFILTRO, JT SPROCKETS, K&N, LASER, LIGHTECH, MALOSSI, NEWFREN, NGK, RENTHAL και YSS.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Σπ. Αλεξόπουλος, Βεϊκου 23-25, Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή τη διεύθυνση www.alexopoulos.gr, αλλά και alexopoulosltd.blogspot.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ