fbpx

SCOOTER CUSTOM SHOW 2013 – SAARBRUCKEN

Φαντασία χωρίς δεσμά στα 50cc

 Επανέρχεται δυναμικά και φέτος η μεγάλη έκθεση με τα “φτιαγμένα”, custom scooter στην πόλη της νότιας Γερμανίας στο Saarbrucken στις αρχές Μαρτίου. 

Πρόκειται για την 9η δημοφιλή ετήσια εκδήλωση “Ιnternational Scooter Customshow” που θα γίνει στις 9 Μαρτίου. Λόγω της εγγύτητας της πόλης του Saarbrucken σε Λουξεμβούργο, Βέλγιο και Γαλλία, η εκδήλωση απολαμβάνει μεγάλης δημοτικότητας, πέραν βεβαίως των θεατών και την βελτιωτών από τη Γερμανία.

Στην έκθεση μπορεί να θαυμάσει ο θεατής την αχαλίνωτη φαντασία ιδιωτών και επαγγελματιών πάνω σε σκούτερ, που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί. Κι όλα αυτά με μια δέσμευση: ότι τα σκούτερ που βελτιώνονται, μεταλλάσσονται, παραλλάσσονται και παρουσιάζονται στην έκθεση, είτε για να επιδειχθούν στο κοινό, είτε για να λάβουν μέρος στα καλλιστεία, δεν θα έχουν κινητήρα μεγαλύτερο των 50 κυβικών.

Διοργανωτής είναι το περιοδικό Scooter Attack, απ’ όπου βλέπουμε και τις φωτογραφίες (δείτε περισσότερες στο facebook) και o διαγωνισμός γίνεται σε 12 διαφορετικές κατηγορίες, όπου κρίνονται η βαφή, κατασκευές και πατέντες, φαντασία, συνολική εμφάνιση, ηχοσυστήματα, , κ.λπ. Όποιος τυχερός έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το φετινό Scooter Customshow, μπορεί να βρει πληροφορίες στην κάτωθι διεύθυνση: www.scooter-customshow.de

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ