fbpx

MONTEΛΟ 2012: KYMCO AGILITY CARRY 125

Εργαλείο… για επαγγελματίες

Αν ήταν επαγγελματικό θα μπορούσε να γράφει στα πλαϊνά καπάκια του “Δ.Χ. Εκτελούνται Μεταφοραί”. Στην πραγματικότητα όμως το νέο scooter της Kymco, το Αgility Carry 125 (το οποίο έρχεται μετά το Carry 50 4T) είναι φτιαγμένο για σκληρή χρήση. Εκτός από τον χώρο που υπάρχει στο επίπεδο δάπεδο, ανάμεσα σε ποδιά και σέλα, είναι εφοδιασμένο και με δυο μεγάλες σχάρες, μπροστά και πίσω, για τη μεταφορά αντικειμένων.

Kymco Agility Carry 125, 2012

Το Kymco Agility Carry 125 συνδυάζει τη δυνατότητα κουβαλήματος πάνω σε ένα μικρό και ευέλικτο σκούτερ και είναι ειδικά φτιαγμένο για delivery και courier εκτός των άλλων. Η πρακτικότητα σε καθημερινή επαγγελματική χρήση σε αστικό περιβάλλον, προσφέρει λύσεις, ειδικά σε κίνηση μέσα σε πολυσύχναστες περιοχές, μποτιλιαρισμένα κέντρα πόλεων, κ.λπ.

Αποθηκευτικός χώρος υπάρχει και κάτω από τη σέλα. Μαζί με την πίσω σχάρα υπάρχουν ενσωματωμένες  γερές χειρολαβές έτσι ώστε να μπορεί να μετακινηθεί το σκούτερ. Ο προβολέας κρέμεται από την μπροστινή σχάρα, όπως και τα φλας, έτσι ώστε όλα να είναι λειτουργικά όταν η σχάρα είναι φορτωμένη. Εκτός από το κεντρικό στάντ υπάρχει και πλάγιο και το μονό πίσω αμορτισέρ είναι ενισχυμένο.

Καρδιά του Carry 125, που ανήκει στην οικογένεια των Agility, είναι ένας οικονομικός τετράχρονος κινητήρας 125 κυβικών, που πετυχαίνει τελική 90 χ.α.ω. Για την εκκίνησή του υπάρχει μίζα, ενώ για τις δύσκολες στιγμές (αν π.χ. έχει πέσει η φόρτιση της μπαταρίας) υπάρχει εναλλακτικά και μανιβέλα (πολύ σημαντικό εξάρτημα ειδικά στα σκούτερ, τα οποία δεν παίρνουν μπροστά “σπρωχτά”). Το μεταξόνιο του 125 είναι μικρό στα 1.325 χιλιοστά και οι τροχοί στις 12 ίντσες (λάστιχα 120/70 μπροστά και 130/70). Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 80 εκατοστά από το έδαφος και το βάρος της κατασκευής στα 105 κιλά. Το ντεπόζιτο καυσίμου χωράει 5,5 λίτρα βενζίνης

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας τα Κymco Agility Carry τα χρησιμοποιούν ήδη στο εξωτερικό, σε χρήση delivery διάσημες εταιρίες όπως η Domino’s Pizza, η Pizza Hut κ.λπ.