fbpx

ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ CUSTOM SCOOTER: ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ultra Low and Long

Aν το καφετί Majesty είναι χαμηλό και μακρύ, τότε το φλουο ροζ Majesty είναι χαμηλό και πολύυυυ μακρύ. Η γιαπωνέζικη σχολή custom σκούτερ σε όλο της το μεγαλείο.

Πάντοτε, μα πάντοτε τα γιαπωνέζικα “πειραγμένα” είτε μηχανάκια, είτε μοτοσυκλέτες, είτε σκούτερ ακολουθούσαν το δικό τους δρόμο. Ιδιαίτερα, εκκεντρικά και υπερβολικά, ιδωμένα είναι αυτά τα σκούτερ που περνούν μέσα από το μυστήριο πρίσμα των κατοίκων του ασιατικού νησιού.

Θα μπορούσε να πει κάποιος – εύκολα – ότι μιλάμε για υπερβολές, ναι αυτό είναι σαφές, τα σκούτερ έχουν μακρύνει όσο δεν παίρνει άλλο, οι μετατροπές δεν έχουν σταματημό. Για την ακρίβεια δεν έχει υπάρξει ούτε ένα σημείο πάνω τους, ούτε ένα εξάρτημα που έχει μείνει ίδιο, στοκ, “μαμίσιο”.

Majesty Brown-1

Majesty Brown-2\Majesty Brown-3

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι, όπως είπαμε και παραπάνω, “Μακρύ και χαμηλό”. Τα δυο Yamaha φορούν αερο-αναρτήσεις για χαμηλές και υψηλότερες πτήσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αναβάτη “με το πάτημα ενός κουμπιού”.

Τα σκληροπυρηνικά γιαπωνέζικα custom έχουν κομμένο και ραμμένο το πλαίσιο τους έτσι ώστε να μακρύνει κατά τις επιθυμίες του βελτιωτή και του ιδιοκτήτη, τόσο που δεν περνάει απαρατήρητο (με τίποτα!) στο δρόμο.

Majesty Pink-4

Majesty Pink-2

Majesty Pink-3

Majesty Pink-1

Παράλληλα έχουν μακρύνει και τα πλαστικά κουστούμια και όπως αρμόζει σ’ ένα σκούτερ αυτής της σχολής ο κινητήρας περισσεύει, βγαίνει έξω από το κυρίως σώμα και είναι πλήρως εκτεθειμένος.

Το πιο αστείο ξέρετε ποιο είναι, ότι τα δυο αυτά – όπως και τα περισσότερα – γιαπωνέζικα custom scooter έχουν κινητήρες 250 κυβικών…

Πηγή: www.bikebros.co.jp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ